Logo

Telefon fix:

021/242.05.94

Telefon fax:

021/242.05.94

Telefon mobil:

0730.032.039

Consultanta

Clientii nostri  care pefera sa se ocupe singuri de tratarea si intretinerea piscinei primesc impreuna cu produsele CHEMOFORM si recomandari personalizate pentru tratarea piscinei respective.

Fiecare piscina este unica si cantitatile de substante chimice folosite pentru tratarea apei depind de o serie de factori: volumul piscinei, gradul de utilizare, localizare-interior sau exterior, temperatura externa, temperatura apei, tipul echipamentelor: filtrul piscinei- de nisip sau cartus, pompa piscinei si mai ales de calitatea sursei de apa.

Astfel, pentru o apa provenita de la put de mica adancime de obicei este necesar tratamentul "anticalcar" pentru dedurizarea apei.

Ne diferentiem de concurenti prin asistenta complexa pe care o acordam tuturor clientilor. Astfel, la un prim contact cu clientii nostri, echipa noastra ia in considerare toti factorii ce tin de piscina respectiva si in cateva minute scriu o recomandare cu cantitatile exacte de produse chimice ce trebuie folosite pentru tratarea optima a apei din acea piscina.

Apa din piscina arata bine tot sezonul si echipamentele piscinei au durata de functionare indelungata daca tratamentul este optim.

Fidelizarea clientilor este scopul nostru si aceasta este posibil datorita calitatii produselor, profesionalismului in consilierea clientilor si operativitatii in livrare a comenzilor -maxim 48 ore.