Despre noi


Cine suntem

CF Group Romania

CF GROUP ROMANIA a fost infiintata in 1999, prin parteneriat mixt romano-german si se ocupa cu distributia celei mai largi game de produse chimice si echipamente pentru piscine, spa-uri, saune si iazuri.

Pentru ca in orice domeniu de activitate inovatia este garantia evolutiei, va oferim in permanenta informatii despre produse noi in domeniul tratarii apei din bazine si va ajutam sa fiti in permanenta la curent cu noutatile din domeniu. Furnizorul si partenerul nostru Chemoform AG www.chemoform.com se bazeaza pe o experienta de peste 50 de ani in domeniu. Este cel mai mare producator din aceasta gama din Germania asigurand un lant de aprovizionare rapid si eficient.

Inca de la infiintare, din 1999 oferim servicii de intretinere piscine rezidentiale, pe baza de abonament lunar cu interventii saptamanale.

Din 2002 CF GROUP ROMANIA este leader de piata pe domeniul distributiei de produse chimice pentru piscine pe sectorul DIY si am reusit sa ne mentinem in portofoliu clientii de la inceputul activitatii. Pentru bazinele publice asiguram instruirea personalului si oferim servicii de consultanta in tratarea apei.

CF GROUP ROMANIA respecta mediul si prin urmare toate produsele noastre sunt fabricate conform standardelor nationale si ale Uniunii Europene prevazute de legislatia in vigoare. Toate produsele biocide au avize de comercializare de la Ministerul Sanatatii Publice din Romania,Comisia Nationala pentru Produse Biocide.

Este membru fondator al Asociatiei Patronale pentru Piscine si Wellness – APPW Romania.

Grupul Chemoform garanteaza siguranta. Din acest motiv suntem partenerul perfect pentru piscina ,spa-ul, sauna si iazul dumneavoastra .

PISCINE COMERCIALE SI REZIDENTIALE